Rond het boerderijtje

Het boerderijtje ligt aan het eind van een eigen weg, verscholen tussen bomen en struiken op een stuk grond van 4000 m2. De natuur is je buur. Als je (erg) vroeg opstaat heb je kans de reeën achterin de tuin te zien. Er is namelijk een roedel dat hier sinds enkele jaren regelmatig overnacht. Links van het boerderijtje verbouwt een boer aardappelen en rechts groeien er suikerbieten. Direct achter het boerderijtje loopt een beek, waar vissers geregeld snoeken vangen.

Op zonnige dagen vind je rond het boerderijtje altijd een lekkere plek. Wil je in de zon.. pak je stoel en zoek 'em op. Wil je beschutting... dan ga je onder de oude beuk zitten. De achterkant van het boerderijtje ligt op het zuidoosten: sla de terrasdeuren open en je hebt koffie en ontbijt in het zonnetje.

Ook je hond zal het in en rond het boerderijtje erg naar de zin hebben. Je stapt zo met hem weg voor een lange wandeling langs het water en door het bos. Mogelijk dat je zo nu en dan een andere wandelaar met hond tegenkomt, maar verder kun je wandelen zonder verkeer tegen te komen. 

De tuin is dé plek om te picknicken, te koken en te eten. Er zijn ronde gietijzeren BBQ-potjes aanwezig. Wil je back to basics... maak dan je lamsstoof, minestrone of ander klassiek gerecht in de heksenketel boven het kampvuur. Het hout hiervoor sprokkel je bij elkaar rond het boerderijtje en in het bos.

vakantie-boerderijtje vakantie-boerderijtje